Alles voor bloemschikken

Laat je creativiteit de vrije loop

Bloemschikmaterialen

Koop je geregeld een mooi bloemstukje om je huis op te fleuren? Of wil je iemand verrassen met een uniek bloemstuk? Dan kan je misschien wel zelf aan de slag gaan en starten met bloemschikken.

Iedereen die een beetje creatief is aangelegd kan hier makkelijk mee beginnen; het enige wat je nodig hebt is het juiste bloemschikmateriaal.

Beginnen jouw vingers al te kriebelen? Kom dan eens langs bij Bloemen en plantencenter Van Nuffelen, want hier vind je al het bloemschikmateriaal dat je nodig hebt.

Bovendien kunnen zowel beginnende als gevorderde hobbyisten bij ons een workshop bloemschikken volgen. Lees gauw verder om hier meer over te ontdekken!

Welk bloemschikmateriaal heb je zoal nodig?

Ben je als hobbyist op zoek naar het nodige bloemschikmateriaal, dan vind je bij Bloemen en plantencenter Van Nuffelen zeker en vast wat je zoekt. Wij hebben namelijk een ruim assortiment van onder andere oasis, parels, isomo, draadartikelen, exotische vruchten en diverse mossen en takken, alsook schaartjes, snoeischaren, lijmpistolen en alles wat je nodig hebt om een prachtig en uniek bloemstuk tevoorschijn te toveren.

Workshops Bloemschikken

Naast dit uitgebreide gamma aan bloemschikmateriaal kan je bij ons bovendien ook workshops bloemschikken volgen.  Dit onder leiding van voormalig Belgisch junioren kampioen Robin Van Nuffelen, ideaal om de kneepjes van het vak helemaal onder de knie te krijgen.

Iedereen die geïnteresseerd is in bloemschikken kan zich bij Bloemen en plantencenter Van Nuffelen inschrijven voor een workshop.

Je hoeft zelf helemaal niets te voorzien: alles staat voor je klaar bij aankomst! Ook geeft Robin je alle nodige uitleg, zodat je makkelijk aan de slag kan gaan om het voorbeeldbloemstuk te evenaren.

De lessen worden een zestal keer per jaar georganiseerd op donderdagavond vanaf 19u. Het is niet nodig om de lessen in reeks te volgen, je kan je ook inschrijven per les. Vooraf inschrijven is wel steeds verplicht, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat al het nodige bloemschikmateriaal aanwezig is.

Je kan bij ons dus helemaal ontspannen komen bloemschikken, zonder dat je zelf aan iets moet denken.

Wens je meer informatie te ontvangen over ons bloemschikmateriaal of over onze workshops, geef ons dan een seintje. De datums van de lessen worden samen met de voorbeelden ruim op voorhand meegedeeld in de winkel, via de website of via facebook.

Wie dat wil, kan zich bij ons ook inschrijven voor een workshop bloemschikken op eb.neleffunnav-retnecniut@ofni, of via het contactformulier, of spring eens binnen in onze winkel.

Bloemschikmateriaal nodig?

Bezoek Bloemen en plantencenter Van Nuffelen. Ben je een gevorderd bloemschikker of sta je op het punt om aan deze nieuwe hobby te beginnen? Dan vind je bij Bloemen en plantencenter Van Nuffelen in Broechem (Ranst – provincie Antwerpen) al het bloemschikmateriaal dat je nodig hebt.

Workshop Bloemschikken bij Tuincenter Van Nuffelen

Kom je samen met ons bloemschikken?  Het enige wat je nodig hebt, is een lijmpistool en een scherp mesje.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de volgende workshop bloemschikken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief