Sfeer & decoratie

Voor alle jaargetijden

Glas en potterie voor binnen en buiten

Bij Tuincenter Van Nuffelen kan je ook voor potten, manden of mooie vazen terecht Een pot, vaas of mand geeft uw plant of boeket net dat tikkeltje extra, hiermee creëer je je eigen stijl en dat maakt het juist uniek.

Door de vele verschillende materialen en kwaliteiten gaan we in onze selectie van ons assortiment niet over 1 nacht ijs, en zoeken we de beste merken die een goede prijs/kwaliteit verhouding hoog in het vaandel dragen.

Zo importeren we reeds verschillende jaren uit Azië onze Vibe & Move collectie, deze firma met eigen fabriek in Vietnam produceert volgens de Europese kwaliteitsnormen en levert rechtstreeks zonder diverse tussenpersonen zodat wij u een goed product voor een betaalbare prijs kunnen aanbieden.

Een echte prijsbreker en zeer gewild door hun eenvoudige maar tijdloze uitstraling zijn ook onze basispotten keramiek in diverse kleuren die jaarrond verkrijgbaar zijn vanaf 6 tot 30cm Ø en geproduceerd worden in Portugal.

Ook onze basis plastiek potten beschikbaar in diverse kleuren en tot 40cm Ø zijn zowel in prijs als in kwaliteit top.

Vanuit de voormalige Oostbloklanden komt dan weer een groot assortiment van buitenpotten in zowel plastiek, steen en polyester.

De fijne keramiek potten en schalen worden geleverd door 2 Belgische firma’s die meedraaien aan de Europese top op gebied van fijne keramiek. Beide staan bekend om hun vooruitstrevende stijl op gebied van ontwerp en de uitstekende kwaliteit van hun producten.

Door hun contacten met de sector en de verschillende ontwerpers kunnen zij leveren wat de klant wil,
Gisteren, vandaag en morgen.

Elk seizoen brengt iets nieuws in huis…

Ben je op zoek naar een leuke attentie, of iets wat jouw interieur kan verfraaien?
Naast planten en bloemen kan je bij ons ook terecht voor mooie vazen, potten, leuke decoratiespulletjes, speciale servetten, modern of klassiek

Voorjaar

Leuke artikelen die het balkon, tuin en huis opfleuren.
Potten voor binnen en buiten in frisse kleuren, stijlvolle vazen,… echt een bezoekje waard.
Pasen, Moederdag, secretaresse dag, Valentijn,… voor elke gelegenheid hebben we wel iets in huis.

Zomer

De zomer, lange warme avonden, lekker genieten in je tuin of op het terras, feestjes met vrienden of juist alleen genieten van je bloemen en planten en van de rust.

Een heerlijke barbecue met je zelfgekweekte groenten en kruiden en daarbij enkele van onze streekprodukten (Oelegems Titsenbier, heerlijke fruitsappen van Lembi uit Emblem) of een goed glas wijn uit onze collectie.

Deze producten zijn ook verkrijgbaar in geschenkverpakking, een ideaal geschenkje.

Ook voor het einde van het schooljaar hebben we voor de meester of de juf steeds een kleine attentie.

Najaar

Met nog mooie najaarsdagen in het verschiet kan je jouw terras en tuin opfleuren met najaarsbloeiers of mooi gekleurde bladplanten, en de vroeger invallende duisternis kan je verdrijven met tuinkaarsen en lantarens uit ons divers assortiment.

Ook het meeste werk in de tuin is nu achter de rug, en dan wordt het tijd om het binnen gezellig te maken. Bloemstukjes in mooie schalen die nadien als fruitschotel kunnen gebruikt worden of als schaal voor drijfkaarsjes fleuren je kast of tafel op en brengen zo meer leven binnen in je huis.

Ook vind je tijdens het najaar de typische pompoenen en Chrysanten voor Halloween en Allerheiligen.

Kerst

Sinds 1992 organiseren wij ook een zeer mooie kerstmarkt. Volgens sommige bronnen de mooiste van de streek. Wij zoeken dan ook steeds naar zeer mooie kerstartikelen op beurzen en bij fabrikanten uit de ganse wereld.

Onze kerstmarkt opent elk jaar ongeveer half November. Je kan hier rustig rondkuieren en de kerstsfeer opsnuiven. Sfeer en twinkelende, fonkelende lichtjes overal. Je vindt de allerlaatste trends voor een gezellig kerstfeest. Kerstbomen in diverse maten en soorten, ook kunstkerstbomen. De nieuwste kerstdecoraties, kaarsen en kandelaars. Binnen- en buitenverlichting, kerststukjes, kransen, …

Diverse soorten kerstbomen, opgekweekt in pot
Enig in de streek!  Deze kerstbomen hebben volgende voordelen:

  • Mooiere, compactere vorm.
  • Betere houdbaarheid (minder tot geen naaldverlies).
  • Groeien nadien makkelijker terug in de tuin.
  • Geen probleem meer met scheefgezakte bomen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief